BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

FAzLiN MaSiLaa NoRdiN

FAzLiN MaSiLaa NoRdiN

Wednesday, August 26, 2009

NoVel AlaF 21


kaki Novel Alaf 21!!!!!!!!!









hehehe.....sape yg minat novel bley r
nak tgok koleksi nie..
geramnyer....aku nak bli r satu..
tp td aku bce In-Trend
ade novel tjuk Mencari Kebahagiaan..
mcm best jer...





KoKOriNA Vs MaDOnnA

huhuhuhu...kembali lagi..

selamat berpose...
semalam hujan lebat..
sian kat peniaga kat bazar ramdhan
huhuhu...
smalam aku bli roti john, murtabak n kuih2..
hehhhe
.....

aku nak cite pasal kucing2 aku..
nama die KOkorina n Madonna
kokorina nie mak kepada MAdonna (onna)
Madonna selamat dilahirkan pada 29 Mei 2009
bersama arwah adik beradik die..
abg n kakak onna dah meninggal sebab terhimpap dengan toaster..
itu semua sebab Kokorina panjat2 semua tupperware..
.....

Kokorina n 3 ekor anak2nye

tp skarang tinggal onna yg hyperactive
.....
terlampau sangat2...
huhuhuhu....
pg tadi 2 ekor nie bergusti ....
Ya Allah...hbis sume bersepah kat umah...
last sekali..
kita orang belikan kandang berwarna putih
...
aksi Onna ketika menonton Televisyen

Monday, August 24, 2009

KONVOKESYEN 15-16 AUGUST 2009

berjumpa kembali bersama si pengembala kucing..

berita sedih... MADONNA...kene selsema
huhuhuhuu...
eh...mcm lari tajuk plak..
nak cite sikit mase konnvokesyen..
best sangat dpt jumpe kwn2...
mila, kek poh, zarra (si mak andam) n
yg sedih x dpt jumpe fauziah.....
hmmm...
kite org p main bowling..
bukan kita orang r..kite orang main game je






zai, palin, mila darling n chitcakko (mashi)...






konvokesyen bermula pada pukul 2.30 petang di DEwaN UniMAShmmm...berdebar2......nama aku kene panggil...dengan 2 kali bow je aku dah ada kat depan Tan Sri...










fazlin masilaa binti nordin


di dalam Dewan Unimas




di hari konvokesyen






Sunday, August 23, 2009

*HARI PERKAHWINAN*

bju impian alam perkahwinan



Ya Allah...berdebarnyer bile dengar pasal kawen nie......





hhehhehehe...........tp aku ade hobi yg pelik n tp x rasa pelik sangat lah..





sebab membe opis aku pun ade yg minat buat hobi nie..




tp bg membe yg belum kawen lg lah..




hehhehe...




kiteorg suke tgok gmbar2 owg kawen....






thanks Kek Poh!!!!!!



hehhehe...


sowi kek poh susahkan...


tp byk yg aku blaja untuk buat blog dr insan yg bernama Kek Poh!!!


tp..die demam..


same2 kite doakan kwn aku nie cepat sembuh tau..


hmmm...aku suggest untuk minum jus epal..


for prevent ape2 penyakit dalaman...


nampak sedap kn..


minum byak2 tau...


n jgn lupe mkn ubatt tau....


aku kenalkan kwn aku ....

mase p jong crocodile..


yg bju hijau 2 lah..

kek poh!!!!!