BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

FAzLiN MaSiLaa NoRdiN

FAzLiN MaSiLaa NoRdiN

Friday, January 29, 2010

LAGENDA 28012010...

salam......byk kisah yg aku lalui pada 28012010

dari putrajaya ke jalan chan sow lin n singgah sebentar di Kuala Lumpur General Hospital
hmmm...susah beb nak pg Jalan Chan Sow Lin...mcm2 dugaan aku redah...
huhuhu...bile dh jumpe bersyukur sangat smpai bertepuk tangan.....nak ble sebuah je buku log kenderaan AM 362...dahlah org yg jage 2 mcm sengal jer...
.....yg penting nak menjadi sejarah dalam hidup aku...aku diperkenalkan dengan keluarga Reeza...aku salam tangan ayah die @ bapa Mertuaku...
kesudahan hari ini diakhiri dengan penuh tangisan....En. Sattar telah meninggal dunia...Al-Fatihah untuk arwah

Sunday, January 24, 2010

my frenzzz....

huhuhuhu....nie sume kawan2 kat unimas....2006-2009
geng2 budak2 bilik n kolej bunga raya
kawan2 zai pun dah jd kawan aku gak....
meh aku memperkenalkannnn....
yg dari atas
the conclusion is mmg aku suka kawan2 ngan die..thanks frenzzz n understanding me when i senang n susah...
  1. KHAIRUL BARIAH @ kb-die nie mmg suka buat lawak spontan.....die duk kat kuala pilah n satu kelas ngan zaidah....die jugak kor suksis unimas..
  2. NOORMILA BT MARUSIN @ darling-die adelah roomate aku yg paling paham aku..hehhe..thanks darling...sebab selalu teman kite kalo kite lapar..huhu,,,teringat kenangan makan aiskrim kat cempaka n ade niat nak selamatkan kucing yg susah lepaskan diri
  3. MASHITAH @ chitcakko-budak nie mmg x sangka2 die bley blaja satu tempat ngan aku..die nie budak zaba gak....huhuhu...die satu kelas ngan zaidah
  4. ZAIDAH @ ate-die nie mmg understanding sume org...ramai yg suka kawan ngan die...huhuh...ape pun bley masuk ngan die nie..yg penting kkaki karoke..you go girl...
  5. FATIMAH @ tumbit-budak yg x dpt dipisahkan dengan penyakit mata,,,die nie pemalu sikit...hehhe...kalo jln mesti tunduk punyer...tp diam2 die nie samseng kat chaah 2...huhu
  6. NORAFIFAH @ kek poh-die nie pelawak giler....suke mandi awal..n pling byak kene denda kalo main uno...hidup gerakan 6...n penaung group Snekku
  7. SITI ZAHARAH @ zarra-die nie cun beb..memg suka melawa jer...huhu..sikat mmg sentiasa ade kat tangan die...huhuhu..

muluttttt..............

manusia nie memg x pnah puas dengan ape yg die ade......patutlah tuhan susah nak bg die rezeki..jgnlah nak mengata org..tgok org di sekeliling die....anak sendiri meroyan kat luar x tau..nak mengata anak org plak...blaaaa rrrrrrrrrrrrrr......ingat die alim, byak ilmu agama...dah bley nak mengutuk org...insaflah org tua....Astagfirullahalazim....aku nie sabar jer....x pelah....Tuhan tu Maha Adil....

Monday, January 18, 2010

oWh bApa MertuakU


owhhh.....aku ternampak n tersingkap this page...owh...what's up...hm my future father in law....sape 2....cube teka...jap2..saya perkenalkan....
PEGAWAI WARAN 1 TLR AZMAN BIN TALIB
PPA PPS
Cawangan : TeknikalKepakaran : Teknikal Letrik Radio
Tarikh/Tempat Lahir : 3 Jul 1965/ Slim River, Perak
Bangsa : Melayu
Agama : Islam
Nama Isteri : Kamisah binti Mat Noh (bakal mak mertua)
huhu....ape yg aptut aku buat nie ...
mak die ajak aku jumpe die....owh...takut...Ya Allah..bantulah hambamu ni...

Sunday, January 17, 2010

F.A.Z.R.I.L R.E.E.Z.A.A.Z.M.A.N

Sungguh indahnya hari berlalu Menunggu kasih tambatan hati Ingin rasanya selalu berbagi Bersamanya kala suatu nanti Andaikan kau jadi milikku Selaluku nyanyikan lagu rindu Andaikan kau dan aku bersatu Dunia ini berseri selalu Kuingin dirimu dekat dihatiku Berdua kita kan raih bahagia Kuingin dirimu turut merasa Rasa rindu untuk menatap matamu Menatap matamuBagaikan bintang nun jauh di sana Terangi malam yang semakin gelap Jika kau sudi menemaniku Takkanku lepas walau sedetik pun

i love u.............FaZriL ReeZa AzMan...

ye2..dah dpt sijil kursus kawennnn

dah dapat sijil pun...


lisa pun dah dpt sijil gak..
16 & 17 Januari...pg kursus kawen dengan fazril reeza azman, marlissa musa, firdaus musa dan ili maisara ....bestnyer..tp bile slot ptang agak boring sikit....tp overall ok jer....lepas nie kene buat pendaftaran nikah di luar kawasan jer...sebab reeza dtg negeri sembilan...insyallah ...n kene buat medical check up for HIV...kursus kawen nie dekat taman tasik jaya, senawang n hanya rm 80 termasuk yuran, makan n buku gerbang perkahwinan
maybe...aku akan nikah pada 24.12.2010 dan bersanding pada 25.12.2010
insyallah....AMINNN

khairunnisaq dan KPJ

adik..cepat sembuh tau



kak ila...tangan adik berat




sedih sangat....kak anje masuk wad...

die positif denggi...

aku x bley tgok die mcm 2..

die kecik lg..

aku nangis td...

Ya Allah...berikanlah kekuatan kepada khairunnisaq...supaya die cepat sembuh...Aminnnnnn



Monday, January 11, 2010

karoke...????????


huhuh....best kan bile dpt pg karoke..
lgi2 kalo yg pg 2 bley layan karoke gile2 punyer...
aku nie mmg pantang pg karoke..
mmg melekat x nak blik punyer...
so..far kalo budak unimas mesti tau punyer...
"SING SONG ENTERPRISE"
masukkan token, select the song n sing..huhuhu..
x ingat dunia beb...
ada satu kenangan yg x kan dilupe..
pasal token ajaib..
kite masuk token 2 die kuar lg..
x yah masuk token baru..
nak kematu bontot org yg tunggu kitaorg..
siap org yg jaga tmpat bowling 2..
tgok x puas hati..
huhuhu...
mase 2 yg ade...pal,zai,mil,tim,kek poh,chit(blik awal) n zara...
wat ever pun..memg syok r karoke..
tmpat yg sllu aku pg pun..
kat dataran senawang..
3 jam rm 30...
best...besar punyerrrrr